Straque eindejaarsgroet

Hey daar allemaal!

Wat een ongelooflijk bijzonder jaar heeft Straque gehad.
Iedereen die dit met ons heeft mee beleefd willen we natuurlijk heel erg bedanken.

Een grote dank ook aan de festivals en evenementen waar we mochten spelen.
In het bijzonder Battle4Bands, GreyHound muziek festival Haarle, The Clash of the Cover Bands etc.
Bedankt ook aan Poppodium Apollo, Café de Viersprong, De Haven Schoonoord, Hondenschool Slooijer, On The Rocks en meer voor jullie gastvrijheid tijdens die evenementen.

Een persoonlijke dank aan John Van den Borne, Ben Dijkman en Harry Scholten (Nijverdal UIT.). voor hun bijdrage aan reuring rondom STRAQUE.

Een bijzonder grote dank aan Oenebob Heinie / Jeroen, voor zijn baskunsten bij STRAQUE. Inmiddels heeft hij het stokje overgedragen aan Geralt. Nog maar net gestart, heeft hij nu al een complete set erin gestampt. ‪#‎PetjeAf‬

Iedereen, maar dan ook echt iedereen, ontzettend bedankt voor jullie support tijdens onze gigs. We hopen jullie in de toekomst natuurlijk ook weer te zien.

Voor nu wensen wij jullie enorm fijne kerstdagen en een knallend goede start van het nieuwe jaar. Op naar een STRAQUE en muzikaal 2016!

Serge, Mniek, Geralt et Patrick

 

Hey daar allemaal!Wat een ongelooflijk bijzonder jaar heeft Straque gehad.Iedereen die dit met ons heeft mee beleefd willen we natuurlijk heel erg bedanken.Een grote dank ook aan de festivals en evenementen waar we mochten spelen. In het bijzonder Battle4Bands, GreyHound muziek festival Haarle, The Clash of the Cover Bands etc.Bedankt ook aan Poppodium Apollo, Café de Viersprong, De Haven Schoonoord, Hondenschool Slooijer, On The Rocks en meer voor jullie gastvrijheid tijdens die evenementen.Een persoonlijke dank aan John Van den Borne, Ben Dijkman en Harry Scholten (Nijverdal UIT.). voor hun bijdrage aan reuring rondom STRAQUE.Een bijzonder grote dank aan Oenebob Heinie / Jeroen, voor zijn baskunsten bij STRAQUE. Inmiddels heeft hij het stokje overgedragen aan Geralt. Nog maar net gestart, heeft hij nu al een complete set erin gestampt. #PetjeAfIedereen, maar dan ook echt iedereen, ontzettend bedankt voor jullie support tijdens onze gigs. We hopen jullie in de toekomst natuurlijk ook weer te zien.Voor nu wensen wij jullie enorm fijne kerstdagen en een knallend goede start van het nieuwe jaar. Op naar een STRAQUE en muzikaal 2016! Serge, Mniek, Geralt et Patrick

Posted by Straque on Tuesday, December 22, 2015